Kokemuksia: Testimonials:

Tässä muutamia saamiani palautteita satojen tyytyväisten asiakkaitteni joukosta: ( Here are some of the success feedbacks Ive gotten from my hundreds of satisfied clients: )

English translation under pictures in: ( )

Keijo 48v:

”Keski-ikä lähestyy ja hämmästyttävää miten vielä pystyy lihaa saamaan ennätys tahtiakin ilman mömmöjä. 600-700g tuli säännöllisesti kuussa vuoden ajan laitteella. Kun ammattitaito hallussa, niin homma toimii.”

Oma kommentti:

Juu, mittailtiin parin kuukauden välein kehonkoostumus-laitteella ja tuloksiin voidaan alkaa uskoa jo, kun noin pitemmällä aikavälillä saadaan aina sama tulos.

Vuoden jaksoon sisältyi myös dietti-jakso, jolloin tiputettiin painoa muutaman kilon verran, parin kk sisään ja tuolloinkin onnistuttiin kasvattamaan lihaa samalla 3x viikkoon treenillä. Suhteellisesti nähden kuitenkin ennätys lukemia, ikäkin huomioiden.

 (Middle-age approaching, yet we got record amount of muscle built: 600-700g / month, measured consistently every second month by successful natural methods)

Linda 24v:

“Kiitos, ravintovalmennuksesi kautta painoni on tippunut 20kg vuoden sisään.”

 Oma kommentti:

Tien näyttäjänä voin vain osoittaa kokemuksellani yksilöllisesti näkemäni helpoimman/parhaan tien, mutta saavutusten ansio kuuluu aina tekijälle. Tosin tätä määrää nopeampaan painonpudotukseen en uskoudu, sillä ellei tavoitteena ole satunnainen kisalavoille kiristely, niin tavoitteeni on aina opettaa elämänmittaisen ihanteen saavuttaminen ja sen myös pitäminen elintapojen oppien kautta.

Tämänkin kauden koitoksien, henkisien vahvuuksien löytöjen ja kasvujen kautta uskon kaiken olevan mahdollista mihin ikinä ryhdytkään.

 

 (Minus 20 kg with in a year by a proper nutrition plan) 

 

Kalevi 85v:

”Viime kesänä jouduin kepin kanssa menemään, kun ei kävelystä tullut mitään ja selkä oli jatkuvasti kipeä. Tänä keväänä pystyn keilaamaan paremmin, kuin vuosikausiin, josta olen kiitollinen ja selkä parani jo syksyllä. Kävely onnistuu taas ilman keppiä pitkän matkaa.”

Oma kommentti:

Kyllä se ”ihmeen oloiselta parannukselta” vaikuttaa, jos vähäisen liikunnallisuuden ajanjakson jälkeen saa ammatti-opastuksella puhtia lihassoluihin, lihasmuistinkin kautta takaisin.. 

Liikkumattomuudesta, sekä laihtumisesta johtuvien selän ja jalan lihaksien surkastumisien johdosta liikuntakyky oli heikentynyt jo huomattavasti, jonka saimme sopivan ajan sisään korjattua, joten toimintakyky palautui suhteellisen nopeasti, oikeanlaisen treenimme, sekä sisukkaasti treenaavan Suomalaismiehen kautta.

(Got rid of back pains and able to walk with out a cane)

Jaakko 30v:

”Ensimmäinen maratoni ja kaikki meni suunnitelmien mukaisesti. Erittäin ammattimaisen oloinen opastus ruokaohjelmasta, treenisuunnitelmaan ja vielä kilpailussa tuli tsemppaamaan. Mahtava tyyppi, aina positiivisin mielin jaksaa tsemppaa ja uskoa, vaikka omat treenit menisivät mönkäänkin.”

Oma kommentti:

Asenne ratkaisee, etenkin itsensä ylittämisen koitoksissa ja asetan moiset tempaukset erityis-arvoonsa, sillä ne kehittää, vahvistaa ja opastaa meitä parempiin elintapoihin pitempi kantoisesti.

Puolen vuoden treenikausi itse onnistui hienosti, vaikka välissä oli kk, jos toinen laiskaa treenaamista, joista jouduin muokkaamaankin vähän treenikautta loppua kohden saavuttaaksemme tavoitteemme. Mutta toimiva vuorovaikutteinen yhteydenpito valmennus suhteessa ja valmentajan ohjeisiin luottaminen tuottaa tulosta.

(A first marathon went through near perfectly by a professional meal and training plan, allso a mention for a commitedly cheering coach including the race)

Saija 36v:

”Motivoi, kun sai kunnon ruokavalion ja tietää syövänsä terveellisesti. Paino tippunut 4kg alkuvuodesta. Kiitos.”

Oma kommentti:

Ruokavalion teettäminen ammattilaisella on kannattavaa ainakin kerran elämässä, mikäli ei ole ajantasalla terveellisyyden tekijöistä jo senkin pohjalta, jotta huomaisi miten fiilis voi kasvaa, kun osaa syödä oikein. Ja painokin ikäänkuin itsestään muokkaa itsensä tasapainoisempaan suuntaan opittua syömään oikein ja liikunnallisen elintavan otettua käyttöön. Tämän kuuluisikin olla nautittava matka.. Monesti mainostettavat kärsimyksellä täytetyt pikadietit jäävätkin useimmiten lyhyt kantoisiksi.

Casper 35v:

”Kivempi treenata supermiehen silmän alla, tuleepahan tehtyä.

Unelmakehosta en vielä tiedä, mutta oikeaan suuntaan menossa.”

Oma kommentti:

Tien näyttäjänä voin opastaa vain optimaalisen keinon lihastenkasvuun, mutta työn teet itse ja ylpeys siitä kuuluu kaikki sinulle.

..Vuoden ajan jatkuvasti kehittyvän sisun, tekniikan ja itse treenin kautta olen nähnyt tulosten kasvavan vain eksponentiaalisesti ja se unelma keho tulee perässä, kun vaan motivaatio pysyy yllä.. Ruokavaliossa vielä tsemppaamista, mutta askel kerrallaan. 🙂

Jos kaikkea lähtee liian nopeesti kerralla muuttamaan, niin homma saattaakin lässähtää.. Parempi sopivin askelin, sillä tähtäämme elinikämme kantaviin muutoksiin.

Sirkka 43v:

”Ryhtini parani jo parissa kuukaudessa. Kyllä kannatti palkata Antti.”

Oma kommentti:

Ilo aina nähdä optimaalisia onnistumis tarinoita. ..Useimmiten vain hartialinjan korjaus-prosessi vie puolesta vuodesta helposti vuoteen- pariin, riippuen lihasten surkastumisen asteesta ja treenin ahkeruudesta sen korjaamiseksi. Osaavan ammattilaisen ohjelma on kyllä ehdoton edellytys alueen korjaamiseksi, mikäli kyseinen ”elintapa-kansantautimme” vaivaa ja johtuu lihasten kiristymisistä heikostumisien kautta. Sovi tapaaminen kanssani ja vakuutu osaamisestani.

Anneli 56v:

”Kiitos ilmaisesta treeni ja ruokaohjelmasta, motivoi alkuun. Sinulla on suuri sydän.”

Oma kommentti:

Teen joskus tarpeen, itseasiassa erittäin harvoin ilmaiseksi henkilöityjä treeni ja ruokaohjelmia.. Vain jos koen siitä olevan hyötyä tilanne tapauksellisesti, sillä teen tätä hommaa tarkoituksellisesti ja uskon takaisin antamiseen myös yhteiskunnallisesti. Muutoin pidän yleisesti hinta-tasoni kolmanneksen halvempana muihin erikois-osaaviin ammattilaisiin nähden näin ”reilun pelin PeeTeenä”.

Osassa asiakaspalautteista muunnettu nimi, henkilöyksityisyyden takaamiseksi. Saamistani palautteista olen valinnut esityspöydälle parhaimpia alueensa onnistumis tapauksia.. 

Mukaan on tietty mahtunut epäonnistumisia kehityksessä tauoille siirtyessä, motivaation lopahdettua, tai treenin siirtyessä muihin lajeihin.. Mutta toistaiseksi ei ole oman teknisen opastamisen kautta ilmentynyt epäonnistumisia, joten voisi sanoa onnistumis-prosenttini olevan vielä 100%.

Joka pitkälti johtuu aloitettuani alan hommat vasta opittuani opettamis-alueeni ja pyrinkin omaksumaan opetustyylin: Opetan vain asioita, mistä omaan vankan kokemuksellisen, tuloksellisen näytön tuloksesta. Ja pyrin silti ja eritoten olemaan erityisen nöyrä, sillä inhimillistä on joskus myös tulla erehtymään.

Silti motolla: 

”Pyritään aina täydellisyyteen, sitä emme voi koskaan tavoittaa, mutta siihen pyrkiessä voimme silti saavuttaa erinomaisuuden.” -Vincent Lombardi